Design & grafik © Ann Rudbeck, tekst © Nina Jacobsen

v. Nina Jacobsen

Chimera v. Nina Jacobsen, Agerbo 16 C, 2300 København S Telefon: 28 37 13 02 CVR 26253489

Acana Lamb & Okanagan Apple

Acana Lamb & Apple er vores gode allergifoder til hunde med specielle behov.

Lamme-baseret foder gives ofte til hunde der har brug for at få deres proteiner fra en enkelt kilde - lam. Alligevel indeholder de fleste kommercielle "lamme-baserede foder" kylling og oksekød, ligesom flere forskellige slags korn - alle ingredienser som kan skabe problemer for hunde med allergi-problemer.

Derfor har vi skabt Acana Lamb&Apple som et ægte allergi-venligt foder. Det indeholder udelukkende lam fra New Zealand (min. 50%), som den eneste kilde til protein, samt røde og grønne linser for at holde blodsukkeret stabilt - ingen allergifremkaldende majs, hvede eller gluten.

Udover det høje indhold af protein og det lave indhold af kulhydrat, udmærker Acana Lamb&Apple sig ved IKKE at indeholde hverken kylling, æg, mejeri-produkter, hvede eller majs (alle ingredienser som kan udløse allergiske reaktioner hos allergi-hunde).

I stedet for animalsk fedt indeholder Acana Lamb&Apple olier fra lokal solsikke og hør, samt organiske hav-frugter og botaniske prærie-ingredienser - heriblandt hindbær og brændenælde som tilfører et naturligt indhold af selen, B-vitamin, zink og biotin, til at give flot og skinnende pels.

Alt i alt tror vi at du er enig - det er sådan et produkt din hund fortjener.

  •  0,34 kg: 50 DKK.
  • 2,00 kg: 239 DKK.
  • 6,00 kg: 369 DKK.
  • 11,4 kg: 589 DKK.

Gratis udbringning på Amager