Design & grafik © Ann Rudbeck, tekst © Nina Jacobsen

v. Nina Jacobsen

Chimera v. Nina Jacobsen, Agerbo 16 C, 2300 København S Telefon: 28 37 13 02 CVR 26253489

Acana Light and fit

Acana Light & Fit er det ideelle foder hvis din hund skal holdes i form eller tabe sig.

For at opnå den optimale kondition skal overvægtige hunde have et foder der har et højt indhold af proteiner til at fremme muskel-væksten samt stille appetiten. Samtidigt skal det have det korrekte indhold af fedt som er godt for pelsen, mens det har et lavt indhold af kulhydrater som ofte fører til overvægt - det er præcis hvad Acana Light & Fit har.

Acana Light & Fit indeholder mindst 55% høj-kvalitets kød fra blandt andet frilandskyllinger, hele friske æg og Vancouver-laks, alle ingredienser som bliver leveret FRISKE hverdag, hvorved konserveringsmidler og nedfrysning er unødvendigt.

For at kontrollere blodsukkeret og sørge for at undgå overvægt, indeholder vores foder ikke rug, hvede, majs eller gluten (alle ingredienser som kan give allergier), men i stedet indeholder det masser af regionale frugter, grøntsager og dampet havre.

Dampet havre er sundt fordi det indeholder en minimal mængde af det usunde sukker som medvirker til overvægt blandt hunde, og sammen med de andre regionale botaniske ingredienser: enebær, hindbær, pebermynte, morgenfrue blomst og græskar, sørger Acana Light & Fit for at styrke hunden og fjerne uønskede toksiner (giftstoffer).

Foderets indhold af fisk (som fra naturens side er fyldt med essentielle fedtsyrer som omega 3 og 6) giver hunden en flot og skinnende pels, samtidigt med at det styrker immunsystemet.

  • 0,34kg: 50 DKK.
  • 2 Kg: 199 DKK.
  • 6 Kg: 339 DKK.
  • 11,4 kg: 549 DKK.

Gratis udbringning på Amager