Design & grafik © Ann Rudbeck, tekst © Nina Jacobsen

v. Nina Jacobsen

Chimera v. Nina Jacobsen, Agerbo 16 C, 2300 København S Telefon: 28 37 13 02 CVR 26253489

Acana Pacifica Dog

Acana Pacifica Hund er et af vores nye KORNFRIE højkvalitets-produkter.

Acana Pafica har et højt indhold (60%) af 3 forskellige slags fisk, nemlig 5 slags laks, flynder og sild.

Vi har valgt netop fiskekød fordi det er fyldt med let-fordøjelige proteiner, samtidigt med at fiskenes naturlige indhold af omega 3 og andre vigtige fedtsyrer, sikrer hunden en flot og skinnende pels - hvilket jo er hundens ydre tegn på sundhed. Desuden sørger det høje kødindhold også at vores foder har det korrekte indhold kulhydrater og protein - få kulhydrater, mange proteiner.

Disse fisk ankommer frisk-fanget HVER dag, hvilket betyder at vi ALDRIG fryser kødet ned, og ikke tilsætter konserveringmidler. Ud over dette prøver vi at matche hundens naturlige kost ved at tilsætte sunde grøntsager, frugter og andre botaniske ingredienser, i stedet for det allergifremkaldende korn. Disse botaniske ingredienser er blandt andet; pebermynteblade, hindbær blade, gulerødder, græskar og morgenfrue blomst. Ingrediensernes formål er at fjerne toksiner (giftstoffer), samt at styrke hundens immunforsvar.

Denne blanding af sunde ingredienser, det lave indhold af kulhydrater og det høje indhold af proteiner, gør Acana Pacifica til et produkt af særlig høj kvalitet - præcis hvad din hund fortjener.

  • 0,34 g: 50 DKK.
  • 2 kg: 249 DKK.
  • 6 Kg: 399 DKK.
  • 11,4 Kg: 629 DKK.

Gratis udbringning på Amager