Design & grafik © Ann Rudbeck, tekst © Nina Jacobsen

v. Nina Jacobsen

Chimera v. Nina Jacobsen, Agerbo 16 C, 2300 København S Telefon: 28 37 13 02 CVR 26253489

Acana Ranchlands

ACANA RANCHLANDS har netop ramt vores hylder. Det er det nyeste produkt fra Champion Petfoods, og den nyeste tilføjelse i ACANA's kornfrie serie. RANCHLANDS laves på Bison, Oksekød, Lam og selvfølgelig masser af fisk. Kødindholdet er hele 60%, og der er stadig masser af frugt, grønt og urter (40%).

Alle vores råvarer kommer direkte fra staten Alberta, og bliver leveret FRISK hver dag. Dette gør nedfrysning og konservering overflødigt, hvilket garanterer den høje kvalitet. Bison og oksekød er sunde, naturlige kilder til masser af protein, og sammen med lam udgør de en Biologisk Korrekt kost.

ACANA RANCHLANDS indeholder selvfølgelig også vildt fanget frisk fisk, den bedste naturlige kilde til de essentielle omega 3 og 6 fedtsyrer! Disse fedtsyrer spiller en vigtig rolle i hundens immunforsvar, og de sikrer en flot hud samt skinnende pels.

Alt i alt udgør ACANA Ranchlands en sund og naturlig kost for din hund, med masser af kød, store mængder protein og sunde fisk.

Så skal din hund prøve noget nyt, er Ranchlands en helt ny smag, men med samme gode egenskaber som vores andre kornfrie ACANA produkter. Husk at vi anbefaler rotering mellem de kornfrie produkter, for det er den mest naturlige måde at fodre.

  • 0,34 kg: 50 DKK.
  • 2 Kg: 259 DKK.
  • 6 Kg: 419 DKK.
  • 11,4 kg: 659 DKK.

Gratis udbringning på Amager